Norrut blev söderut när vi noggrant studerat olika väderprognoser. Vi inser att vädrets makter skall man inte utmana. Aurora träffade vi inte men däremot många människor som lyste upp och förgyllde vår resa. Patrik, vår ena son och hans Irem, Gamla Ingarögänget och brorsan, alla härlig människor i Sälenfjällen, Annicas syster med man, Kalixparet i Ö-vik, gänget vid Tallbergsbroarna som skulle elda, Britt-Marie i Arvidsjaur och även Kristina i samma stad som dessutom skickade med oss en ordentlig bit torkat renkött (mums), tjejerna på Attje museet, alla campare som gärna språkar med en och gladeligen delar ut tips samt det fina bemötande vi alltid fått på campingarna.

Vid skampålen får den mannen och hustrun stå som betalade för icke elplats i Ö-viks gästhamn men när personalen åkt hem gick han runt och letade efter något öppet eluttag. Flyttade sig och stal el. Skäms på er!

Vi har knappt nämnt coronaepedimin, vår erfarenhet efter nästan fem veckor på resa är att man tar det på allvar och visar stor hänsyn. Visst glömmer vi oss ibland men det funkar fint. Ibland blir det missar som till exempel Östersunds Camping. Fina och tydliga anslag med instruktioner hur man tvättade händerna. Sista uppmaningen var att torka händerna på pappershanddukarna. Det var bara det att det inte fanns några pappershanddukar och aldrig hade funnits heller. Men det fanns ordentligt med handsprit så det gick bra ändå. Men lite kul var det ändå.

Nu är vi hemma i Trollhättan och Hugo njuter av att äntligen få ligga i sin favoritfåtölj. Han har nog misströstat och tänkt att den får han aldrig se igen. Men se det fick han. Nu väntar inre och yttre rengöring av bilen. En koll av balansen på hjulen måste vi göra då den vibrerade runt 80 km/h. Kanske att någon vikt för hjulbalanseringen ramlat av. Det började under hemresan efter en lite knagglig väg. Vi får se vad det blir.

Nu skall vi ta det lugnt ett tag, träffa barnbarn, komma igång med träningen igen och pyssla med det vi brukar göra. Det är ju fortfarande mc-väder så jag kommer att knutta runt lite och må fint. Nu skall jag verkligen försöka hålla bloggen igång. Det händer ju mycket utanför husbilslivet också.

Jag visar lite bilder som vanligt här nere: