Ända sedan vi träffades 1973 har vi har alltid gjort resor och resmålen har hela tiden skiftat. Att resmålen ändras genom livet är nog inget ovanligt. Först ung, fri och nyfiken, man kunde resa på ett äventyrligare sätt. Sedan kom i vårt fall barnen och då blev resorna mycket anpassade efter deras åldrar och intressen men fortfarande ganska äventyrliga. Vi tyckte det var jätteroligt att göra alla dessa "barnresor".
För det mesta har vi rest på egen hand. Med det menar vi utan researrangör.
När det gäller camping har vi nog gått igenom hela listan. Från små tält till stora campingtält. Från liten husvagn till lite större vagn.
Från egenhändigt inredd VW-buss till en oinredd VW-buss som drog en tältkärra (se bilden) för att familjen vuxit och till dagens husbil för två.
Vi hade faktiskt en husvagnsperiod innan vår nuvarande husbil.
Det vi inte gjort är att cykelsemestra. Däremot har vi alltid haft med cyklar för att cykla i omgivningarna där vi bott.
Varje år vandrar vi också i fjällen, numera endast dagsturer. Efter ca 35 års vandringar och boende i tält i fjällvärlden är det skönt att sova i en säng, slippa tvätta sig i 4° vatten och ha en toalett.